je lichaam bezit het vermogen zichzelf te herstellen
e-consult

Westerse Natuurgeneeskunde

De Westerse Natuurgeneeskunde komt voort uit de oude volksgeneeskunde waar ziekteconcepten als signatuurleer en humoraal-pathologie zijn ontstaan. 

Door het complementair inzetten van holistische therapieën, is het resultaat niet alleen breed op humanitair vlak, maar ook breder gedragen vanuit de reguliere zorg. Daarmee is de term holistisch niet meer een alternatief. 

Het lichaam bestaat uit een vitaal zelfhelend mechanisme. Dit mechanisme kan, wanneer het uit balans is, ziektes en klachten regenereren. Het therapeutisch vasten is een interventie om bloed en lichaamsvochten te reinigen en gezond maken. Hierdoor komt een regeneratie van het gehele organisme tot stand en, waar dat mogelijk is, de genezing van lichamelijke en psychische ziekten en klachten.

Wat kan ik
voor jou betekenen? 

Je bent uniek, ik kijk naar alle aspecten die jou jou maken. Dus het fysieke, het emotionele, het spirituele, je omgeving, de levensstijl en je houding. Daarmee krijg je niet alleen een beeld van jezelf maar ook inzicht in oorzaak.  Kijkend naar mogelijkheden en wensen kun je stappen zetten naar verbetering.

Na jarenlang vanuit mijn praktijk in Amsterdam en Drenthe gewerkt te hebben, geef ik nu online consulten en begeleid ik je tijdens het proces van het vasten. Mocht je de voorkeur geven aan een face-to-face consult, dan zijn deze op aanvraag beschikbaar. 

eerst kennismaken? Dat kan