Het ruikt lekker in de lichte zonnige kamer. De massagetafel wacht me al verwachtingsvol op. Warme doeken worden in laagjes over mijn lijf gelegd. Voel me als in een cocon, warm en stevig ingepakt. De massage en het wisselen van de warme doeken wisselen elkaar bijna naadloos af. Geef me over aan gedachteloos ontspannen. Hetty weet niets over mijn lijf, kent niet de hernia en de kapotte meniscus die jaren geleden langs zijn gekomen. Toch blijft haar hand langer liggen op een kleine gevoelige plek op mijn rug. En houdt ze het deel van mijn voet, waar nog maar weinig gevoel in zit langer vast. Massage zonder woorden. Mijn lichaam vertelt en Hetty antwoord. Langzaam zak ik weg en wordt wakker door een zacht klopje op mijn schouder. “Het is klaar, wil je een kopje thee?”
Janet

massagetherapie

Aanraking is misschien wel de oudste manier van genezen. Het troost, geeft rust en maakt je weer bewust van je eigen grenzen. Bij fysieke klachten biedt massage direct een positief effect. Ook bij meer emotionele of mentale problemen zoals stress, of jezelf verliezen in oude, ongewenste eet- of leefpatronen, is massage de manier om weer tot jezelf te komen. Via massage breng je meer aandacht naar je lichaam en minder naar je hoofd. Dat geeft rust en helderheid.

Een massage bij Hetty is voor mij eigenlijk geen massage. Ik noem het massagereizen. Ik ga naar haar toe als mijn lichaam van alles vast houdt en mijn hoofd geen idee heeft wat er aan de hand is. Hetty weet intuïtief feilloos te vinden, wat mijn lichaam opgeslagen heeft en geeft mijn lichaam de aandacht die het nodig heeft. Een hele reis. Het helpt me om te ontladen; liefdevol te laten zijn wat er werkelijk is.Het delen na de massage versterkt dit gevoel, want Hetty’s reacties ondersteunen dat het er helemaal mag zijn met alles erop en eraan. Trouwens, bij haar ben ik geen moment bezig met wat ik niet mooi vind aan mijn lichaam, ook dat heeft met haar accepterende houding te maken.
Geke

Zeer goeie ervaringen met Hetty, zowel om even helemaal in de ontspanning te komen door haar massage, waarin ze goed aanvoelt wat te doen, zonder woorden, als ook in adviseren in voeding en gezondheid. Daarin laat Hetty je in je waarde ,is er ruimte om op gelijkwaardige manieren vormen te zoeken die bij je passen. Vanuit de begeleiding van Hetty ben ik inmiddels 5 kilo afgevallen en dit ging op een heel natuurlijke manier. Ook is de doorstroming en het bewustzijn in en van mijn lijf is verbeterd
Anita

Een massage bij Hetty is als balsem voor je lijf en ziel. Een moment waarin alles er mag zijn en alles goed is. Genieten, openen en voelen wat er speelt.
Zachtheid in combinatie met kracht op het juiste moment. Een waar cadeautje voor jezelf.
Katrien

Ik ging eigenlijk naar Hetty om van mijn sluimerende rugproblemen af te komen. De problemen waren niet erg genoeg om naar de dokter te gaan en ook niet zo erg dat ik mijn werk niet naar behoren kon doen. Echter in de eerste consult was al wel duidelijk dat heel veel van mijn klachten, jawel, ik had er meer, zijn oorsprong vinden in wat ik zoal dronk en at gedurende dag. Hetty heeft mij laten inzien wat voeding met het lichaam kan doen, ik ben mij voedingspatroon gaan veranderen en kan nu zeggen dat ik me fitter voel, slaap veel beter(“mijn lichaam staat uit”), heb geen maag/darmproblemen meer en ook de rugproblemen zijn verleden tijd! Hetty, Ik kom zeker nog een keer terug voor een heerlijke ontspannen behandeling
Edwin