Selecteer een pagina

Hetty Kerssies is een professional met passie voor haar vak, Westerse Natuurgeneeskunde. Tevens is zij ervaringsdeskundige op gebied ziekte en gezondheid. Op een eigentijdse wijze ontwikkelt ze unieke trajecten om je gezondheid en welzijn te vergroten. Hetty biedt inzicht en handvatten voor duurzame vitaliteit. Als vastenbegeleider is zij deskundig uit opleiding en ervaring. Ze weet als geen ander hoe het lijf kan reageren op allerlei levensomstandigheden. Haar aanpak kenmerkt zich door zorgvuldigheid en oprechte aandacht. Wat zich uit in haar gesprekken en behandelingsmethoden. Hetty woont samen met haar zoon Ylkka op het Drentse platteland.

I’am not a freak, I just practise what I preach

wat anderen ervaren hebben

Het burn-out traject dat ik heb gevolgd is in mijn ogen onmisbaar geweest voor de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt. Ik voel me zoveel sterker dan voorheen en sta krachtiger in het leven. Ik weet mijn eigen prioriteiten te stellen en mijn grenzen aan te geven. Door te ontdekken dat wat goed voor mij is, niet altijd de beste weg voor de ander is, leverde lastige en confronterende situaties op, maar wel bevrijdend aan de eindstreep. Ik ben een beter mens geworden en daar ben ik ontzettend trots op.

Chantal

Mijn doel was om uit mijn burn-out te komen en zocht ondersteuning die bij mij paste. Het traject was intensief, maar naar verloop van tijd verlichtend. Het voelde gek om mij er volledig aan over te geven, maar uiteindelijk is het gelukt. Ik voelde me sterker worden gedurende de behandelingen. Ook lichamelijk voelde ik me steeds vitaler, met name dankzij de Mycotherapie en Cuppingbehandelingen. 

Sandra

Omdat ik niet goed wist wat ik kon verwachten, was alles een beetje wennen. Hetty heeft me van begin tot eind een veilig gevoel gegeven met de manier hoe zij zich opstelde en de tijd nam om alles uit te leggen. De winst van dit traject is dat ik bewust ben geworden van hoe sterk ik eigenlijk ben. En de invloed van stress om mijn fysieke lichaam. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst.

Johan