vastenkuur

nu ook gewoon lekker thuis!
gratis e-book

vastenkuur

nu ook gewoon lekker thuis!
gratis e-book

SCHOON! korte detox
een korte, effectieve detox van 3 dagen sapvasten
(totale duur 13 dagen)

VITAAL! in je cyclus
een kuur van 6 weken  (in ontwikkeling) is speciaal gericht op detox, herstel en ondersteuning van het vrouwenlichaam inclusief intake en e-consulten

compleet SCHOON!
een complete vastenkuur van 5 tot 7 dagen op basis van natuurgeneeskunde principes
(totale duur 21 dagen) inclusief intake
en e-consulten

 

Het is tijd om

je opnieuw vitaal te voelen

je focus te hervinden

weer te stralen

af te vallen

je energie een boost te geven

hormonale ongemakken te verlichten

je eigen mindset te verzachten

tot rust en zelfreflectie te komen

 De thuis-retraites is inclusief:

  • een handboek met uitleg, boodschappenlijstjes, menu’s, oefeningen, tips en achtergrondinformatie
  • voedingsdagboek
  • ondersteunende meditaties en audio 

Na aanmelding ontvang je het boek en het voedingsdagboek per post. Zo hoef je geen boodschappenlijstjes te printen en kun je alles off-line doen. Zo gun je jezelf meteen een beeldscherm-detox!

 

SCHOON! 5-3-5 sapkuur

3 dagen sapvasten met een afbouw en opbouw van elk 5 dagen

VITAAL! in je cyclus

Een kuur van 6 weken  in ontwikkeling) is speciaal gericht op detox, herstel en ondersteuning van het vrouwenlichaam

DE COMPLETE VASTENKUUR

7 dagen sapvasten met een afbouw en opbouw van elk 7 dagen

Heldere blik, frisse start

Mijn kennis, kunde en jarenlange ervaring als therapeut ben ik aan het bundelen in unieke thuis-retraites. Een daarvan is klaar! De SCHOON! 5-3-5 sapkuur kun je al bestellen.

De thuisretraites komen in boekvorm uit. Off-line dus, om je ook een beeldscherm-detox te gunnen. Hoe fijn is dat?

De SCHOON! 5-3-5 sapkuur is mooie instap om kennis te maken met het vasten. Kort, effectief en eenvoudig in te plannen in het weekend. Deze korte kuur zo volledig is beschreven dat je in principe geen begeleiding nodigt hebt.

De complete vastenkuur (de compleet SCHOON! is binnenkort beschikbaar ) is therapeutisch in te zetten en vergt dan ook meer voorbereiding zoals een uitgebreide intake. Voor de 7-daagse kuur ontvang je een intake èn begeleiding door middel van e-consulten. 

De 6 weekse kuur (VITAAL! in je cyclus is nog in ontwikkeling) is speciaal gericht op detox, herstel en ondersteuning van het vrouwenlichaam en kan een weldaad geven bij diverse hormoongerelateerde klachten.  De uitgebreide intake is bedoeld als basis voor je persoonlijke plan.  Neem vrijblijvend contact met mij op, dan bespreken we samen jou wensen en mogelijkheden.

Off-line! Dus een mooi moment om een beeldscherm-detox in te lassen. Nog een voordeel: je hoeft niets te printen èn je ontvangt geen eindeloos veel mailtjes. Wel een persoonlijk pakketje in je brievenbus met de nodige, nuttige en leuke info. In alle rust op jouw tijd.

Tijdens het vasten zijn het je zintuigen die de volle ruimte krijgen. Geluiden, geuren, smaken en andere minder tastbare zaken herinneren je er aan wat jou voedt. Terug naar de eenvoud van voedingsmiddelen zul je merken hoe je vervreemd bent van onze natuur. Een gezonde levensstijl betekent dat je zonder de vervreemde tussenkomst van de consumptiemaatschappij je welzijn ervaart.

Ik heb de kuurweek als zeer positief ervaren. Een nieuwe stap in mijn leven en ik neem meer rust en meer respect voor eten. Ik heb geleerd mijzelf te voeden.

Jeroen